Free Porn
xbporn

Fraţii Tate, plasaţi în arest la domiciliu. Andrew Tate, primul mesaj trimis fanilor: „Nu mă pot…”

Date:

Instanţa a decis vineri seară ca fraţii Tristan şi Andrew Tate să scape de arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Aceştia, şi încă două femei, erau închiși din decembrie, fiind suspectați de exploatare sexuală, abuz și trafic de persoane.

„Respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (…) Înlocuiește măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secția Penală în dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv”, potrivit minutei Curții de Apel București.

La scurt timp, Andrew Tate, prin avocatul său, a trimis un mail, la ora 20:30, fanilor apropiaţi, cu mesajul:
„Nu mă pot opri! Nu-i lăsaţi să vă oprească!”.

Andrew, un kickboxer profesionist şi influencer, care locuiește în România din 2017, a fost interzis anterior de pe diverse platforme de social media pentru exprimarea opiniilor misogine și a discursului instigator la ură. El a susținut în repetate rânduri că procurorii români nu au probe și a susținut că cazul lor este o conspirație politică pentru a-l reduce la tăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...