Gigel Ştirbu: „PNL va continua să susțină și să apere cota unică și după 2024”

Date:

Anul 2024 va fi unul fără noi impozite și taxe. Este promisiunea liberalilor, susţinută şi de deputatul Gigel Ştirbu.

„PNL va continua să susțină și să apere cota unică și după 2024, reafirmând angajamentul de a menține stabilitatea fiscală și de a nu introduce noi taxe și impozite în anul 2024.
Având în vedere beneficiile evidente ale cotei unice asupra mediului de afaceri și atractivității investiționale a României, PNL se angajează să lupte pentru menținerea acestei politici fiscale stabile.
Prin implicarea într-o coaliție guvernamentală, PNL își propune să asigure dezvoltare și stabilitate în fața provocărilor geopolitice și economice complexe cu care se confruntă țara.
Totodată, PNL subliniază necesitatea de a promova și alte obiective, cum ar fi creșterea investițiilor și îmbunătățirea nivelului de trai al pensionarilor și al profesorilor.
Contrastând cu poziția incoerentă a PSD, care propune impozitarea progresivă, PNL subliniază că protejarea cotei unice este esențială pentru a asigura că românii nu vor suporta o povară fiscală mai mare în viitor.
Prin urmare, suntem principalul partid care susține cota unică. PNL nu va fi de acord ca, de anul viitor, să fie introdusă cota progresivă.
Prezența PNL la guvernare este crucială pentru că doar așa am putut opri impozitarea progresivă”, declară deputatul Ştirbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...