La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Date:

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile. Anul acesta se împlinesc 91 de ani de la înfiinţarea Protecției Civile în România. La 28 februarie 1933, prin Decretul Regal nr. 468, semnat de Carol al II-lea, se aproba „Regulamentul de funcționare a Apărării Pasive contra atacurilor aeriene”. Anul acesta se împlinesc 91 de ani de la înfiinţarea Protecției Civile în România.

Totodată, la nivel local, s-au sărbătorit şi 15 ani de la operaționalizarea SMURD Olt. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” al Judeţului Olt, a organizat un eveniment festiv pentru marcarea celor două aniversări

Astfel, pentru modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, începând din 28 febriarie, lt. col. Gherghe Adrian, lt. Ciuchete Ilie, Maistru militar cls. a III-a Zăvelcă Cristian, plt. maj. Popa Marian și Plt. Bălașea Andrei, au fost înaintați în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Pe lângă aceştia, plt. adj șef Stănciuleasa Cătălin, plt. adj. șef Cojocaru Ilie, plt. adj. Pîrvan Florin, plt. adj. Mihalache Valentin, plt. adj. Cirîia Codruț, plt. adj. Dobre Ninel, plt. adj. Constantin Ionuț, plt. adj. Stănescu Cristinel și Voluntar Tănase Răzvan, au primit diplome aniversare.

În aceeaşi zi, la sediul instituţiei conduse de colonelul AdrianTănase, s-a organizat şi Ziua Porţilor Deschise, cu participarea a sute de copii curioşi de tehnica şi tainele meseriei nobile de salvator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...