Free Porn
xbporn

Interviu cu primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada: „Cred că am confirmat prin toată munca depusă, faptul că m-am prezentat în faţa cetăţenilor cu gânduri serioase şi cu multă voinţă”

Date:

E tânăr, ambiţios, implicat şi dăruit locului de unde a răsărit arborele său genealogic. A venit cu un suflu nou în primărie şi a convins pe toată lumea că misiunea unei administraţii este să investească în comunitate, în proiecte durabile. A câştigat cel de-ai doilea mandat, cu dublu de voturi faţă de precedentul. Răzvan Rada a convins şi a arătat că schimbarea aduce bine. Primarul comunei Perieţi este un om al faptelor, vorbeşte puţin, dar lucrează meticulos la fiecare dintre proiecte. Produsul finit al proiectelor îl va lăsa celor care se vor întoarce la ei acasă, la Perieţi, pentru a trăi într-o comună europeană. Despre campania electorală, alegeri, proiecte în desfăşurare sau iniţiative, în interviul care urmează.

 

Domnul primar, cum a fost campania electorală la Perieţi?
Totul a decurs bine. Din punctul meu de vedere, nu au fost probleme. Fiecare şi-a văzut de treabă, fiecare a zis pro sau contra. Am fost cinci candidaţi cu şanse, dar lupta în sine a fost doar intre doi. Am avut şi un candidat de la un partid nou, formaţiunea politică POT (Partidul Oamenilor Tineri), care cred că a fost singurul candidat pe judeţ de la dânşii. Am avut şi un contracandidat de la Forţa Dreptei, acelaşi care, la fiecare candidatură, schimbă partidul. Dar şi unul de la AUR. Lupta s-a desfăşurat între mine şi candidatul PNL. Din punctul meu de vedere, cred că dânşii s-au grăbit să niminalizeze candidatul…
Am contestat, pe baza legislaţiei în vigoare, faptul că un candidat nereabilitat nu poate candida. Cu toate astea, au avut ambiţia şi curajul să depună această candidatură.
Cred că am confirmat prin toată munca depusă, faptul că m-am prezentat în faţa cetăţenilor cu gânduri serioase şi cu multă voinţă. La noi, rutina nu s-a instalat. Am foarte multă poftă şi putere de muncă.

Ce proiecte aveţi pentru mandatul 2024-2028?
Avem foarte multe proiecte în derulare, dar, din cauza birocraţiei, accelerează cu o viteză pe care nu ne-o doream. Însă vor avea finalitate, iar rezultatul va fi vizibil, deoarece ne aflăm în ultima fază de implementare. În jur de 80% este stadiul lor de implementare. Se va confirma tot ceea ce am promis în campanie.
Vreau să investesc în educaţie. Asta înseamnă că vom moderniza şi consolida şcoala, de asemenea vom modermiza şi grădiniţa de la Măgura. În satul Perieţi avem două, dintre care una a fost deja modernizată. Mă interesează, de asemenea, şi investiţia în sănătate. Vom moderniza dispensarul uman. Educaţia, cultura şi sănătatea vor fi priorităţile mele. În rest, vreau să finalizăm ce avem în lucru. Avem lucrări de infrastructură: apă şi canal. Este vorba de finalizarea lucrărilor de extindere a reţelei. Vom moderniza străzile. Vream să acordăm şi sportului o şansă, prin investiţii în acest domeniu. Am finalizat un teren de mini-fotbal şi doresc să mai construim terenuri de sport.

Ce scor a obţinut echipa Răzvan Rada la Perieţi?
Ca primar, am avut undeva la 63%, iar la consiliul local, undeva până la 60%. Însă, avem majoritate în consiliu. În primul mandat a fost mai greu, pentru că doi ani au fost pierduţi pentru a convinge majoritatea că suntem aici pentru cetăţeni. E o comunitate prea mică, pentru a-ţi permite să te opui unor lucruri care ajută comuna.

Şi în final, vă rugăm să transmiteţi un mesaj pentru cetăţenii comunei Perieţi:
Îi rog să aibă răbdare. E un lucru pe care nu l-am avut. Dacă îl aveam, nu candidam. Avem destule proiecte în desfăşurare şi suntem o echipă foarte bună aici, la primărie. Nu ne permitem să greşim şi îi asigur ăe cetăţeni de toată deschiderea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...