Free Porn
xbporn

Vieţi salvate datorită unei iniţiative a senatorului Siminica Mirea

Date:

Vacanţa parlamentară bate la uşă, motiv bun pentru un bilanţ al primei sesiuni parlamentare din 2024 şi a întregii activităţi parlamentare.
Senatorul Siminica Mirea este unul dintre parlamentarii judeţului Olt, care s-a implicat şi a luat atitudine în mai multe şpeţe.

Scăderea bruscă, în ultimii ani, a pierderii de vieţi omeneşti, de pe drumurile cu un pericol crescut, se datorează demersurilor insistente ale domniei sale la autorităţile competente. Astfel, separatoarele de sens, pe care le întâlnim în zona Pădurii Sarului sau Valea Mare, au salvat zeci de oameni, care puteau deveni victime colaterale în accidentele petreceute pe aceste rute. Separatoare de acest gen au fost montate în întreaga ţară, deoarece CNAIR a considerat bună această idee.

Senatorul este iniţiator sau cosemnatar a 93 de proiecte legislative, din care 36 au devenit legi. De asemenea, a susţinut 67 de declaraţii politice şi a formulat 161 de întrebări şi interpelări. Pe lângă acestea şi 5 interpelări adresate premierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...