Judeţul Olt, pe locul opt în topul celor mai mari preţuri la apă. La Slatina, calitatea apei e contestată de consumatori

Date:

Apa este gratuită, serviciul prestat de firme este cel care costă. Şi costă diferit în funcţie de regiune. Dacă în vestul României şi în interiorul arcului carpatic întâlnim preţuri mici la serviciul de apă, în sudul ţării lucrurile stau altfel. Cel mai mic preţ din ţară se încasează la Borş, o comună din judeţul Timiş, anume: 3,09 lei pentru apă şi 3,58lei pentru canalizare.
La Olt, judeţul care poartă numele unei ape, preţul pentru serviciul de apă este de 7,04 lei şi 6,72 lei pentru canalizare.

Sigur curge apă la robinet?
Este o întrebare retorică, dar chiar aşteaptă un răspuns sau chiar mai multe.

Calitatea apei din municipiul Slatina, reşedinţă de judeţ, este suspectată de către mulţi consumatori a fi una îndoielnică, după cum arată imaginile alăturare, primite de la un cititor. Mai mulţi cetăţeni au postat, pe reţelele de socializare, imagini cu apa care pare a avea impurităţi. Preţul mare al apei ar trebui să aducă, după sine, şi o calitate crescută a acesteia.

Iată tabelul cu preţuri la srviciile de apă şi canal, prezentat de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...