Clinica DentPriority, excelență în stomatologie! Servicii premium la Slatina, cea mai bună alegere

Date:

Poveştile sunt scrise de oameni, iar ele se adresează unul public divers, care fie se regăseşte în ele, fie le completează propriile poveşti ale vieţii. Poveştile de succes sunt scrise de oameni de succes. Succesul vine acolo unde cineva e pregătit să ofere ceva bun pentru cei mulţi. Una dintre poveştile de succes din Oltenia este scrisă din 1995 de către doctorul stomatolog Radu Anghelina, care a venit cu idei şi proiecte ambiţioase în domeniul stomatologic. Acela este anul când s-a deschis primul primul cabinet stomatologic din Oltenia în care s-au efectuat lucrări dentare din porţelan. A scris o poveste şi la Băileşti. Şi parcă nu era de ajuns. A trecut graniţele judeţului Dolj, pentru a intra în judeţul Olt, une a fost primit aşa cum se cuvine. La Caracal, în fosta capitală a istoricului judeţ Romanaţi, a scris o nouă pagină de succes.
Şi a continuat. Şi iată, miercuri, 1 februarie 2023, s-a deschis, la Slatina, cea mai nouă clinică DentPriority.

De ce este DENTPRIORITY cea mai bună alegere
Arta nu se face numai în domeniul cinematografic, plastic, teatral, muzical, ci şi în stomatologie. Iar acest lucru este o stare de fapt. O echipă formată majoritar din tineri dedicaţi, pregătiţi pentru provocările vremurilor, vin în faţa beneficiarilor cu o serie de servicii: de la albirea dentară, estetică dentară, endodonție la implant dentar, parodontologie, pedodonţie, profilaxia dentară. Rezultatul întregii activităţi este o artă stomatologică, beneficiarul fiind deplin mulţumit de servciile şi tratamentul din partea personalului.
Cu servicii stomatologice moderne, de înaltă calitate, efectuate de specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel, cu aparatură ultramodernă, în ultimii 28 de ani, DentPriority a convins pacienţii şi pe potenţialii clienţi că este singura alternativă, pentru că aici găsesc tot ce au nevoie. Principalele servicii oferite de clinică sunt:
– albirea dentară profesională cu laserul EPIC BIOLASE;
– estetică dentară;
– endodonția;
– implant dentar;
– parodontologie
– profilaxia dentară
– restaurări protetice;
– ortodonţie.
Însă, cel mai important „serviciu” oferit de DentPriority este profesionalismul. Este de durată, rezistent şi mereu de calitate.
S-a investit foarte mult în personal, în comunicarea cu pacientul, în tehnologie. Calitatea serviciilor a făcut ca familia DentPriority să aibă parte de stabilitatea constantă de-a lungul anilor.

Calitate la preţul corect
Profesionalismul are nevoie de investiţii obţinute, iar banii pentru acestea vin din prestarea de servicii. În cele din urmă, serviciile sunt adresate beneficiarului, care va fi titularul unui act medical de calitate.
Preţurile serviciilor sunt transparente pentru toată lumea. Acestea variază în funcţie de operaţiunea medicală efectuată.
Preţurile sunt afişate la rubrica „PREŢURI” de pe site-ul companiei: dentpriority.ro. De asemenea, există şi opţiunea abonamentelor. La rubrica „ABONAMENTE” sunt prezentate două tipuri de abonamente: „Individuale” şi „Corporate”, precum şi avantajele acestora.

1 februarie, ziua marii inaugurări de la Slatina
Cu mare fast şi într-un mod profesionist, evenimentul de inaugurare a clinicii de la Slatina a fost ca la carte. Invitaţii au fost martorii tăierii panglicii inaugurale, apoi au ciocnit o cupă cu şampania, au gustat câteva antreuri, iar apoi au vizitat cabinetele clinicii. La final, participanţii au rămas să socializeze cu personalul DentPriority.
Inaugurăm alături de dumneavoastră a patra clinică din proiectul DentPriority, un proiect care a început în urmă cu 20 și ceva de ani în urmă, un proiect care a început în Craiova, unde am fost primii care au adus fațete de porțelan în Oltenia. Proiectul nostru a continuat în permanență să se dezvolte firească, spunem noi, ceea ce ne-a ghidat în permanență a fost profesionalismul, un lucru bine făcut. Prioritatea noastră a fost și va rămâne pacientul. Încercăm întotdeauna să creăm zâmbete perfecte și acest lucru îl facem în cadrul unei echipe pe care am sudat-o de-a lungul anilor. DentPriority înseamnă pentru noi o mare familie, suntem colegi tineri, colegi cu experiență, fiecare cu o specializare, capabili de lucrul în echipă care ne ghidează în permanență. Venim în Slatina cu o clinică cu aparatură de ultimă generație, cu medici bine pregătiți, cu medici care au calificări interne și internaționale. În permanență am urmărit acest lucru și ne-a ghidat întreaga noastră carieră. Oferim toate serviciile stomatologice, începând de la cei mai mici pacienți până la cazurile cele mai complexe. Încă nu am întâlnit un caz pe care să nu-l putem rezolva”, a declarat la conferinţa de inaugurare, doctorul Radu Anghelina, fondatorul şi CEO al DentPriority.

DentPriority, lecţie de filantropie
Filantropia este o normalitate pentru DentPriority, iar acest lucru va fi cunoscut şi de către oltenii din dreapta Oltului, locuitori ai Slatinei. Prezentă la inaugurare, Daniela Roman, managerul DentPriority, a declarat că 10% din câştigurile clinicii, începând din ziua inaugurării, vor merge către copiii care au nevoie de educaţie. Primii beneficiari ai donaţiei făcută de DentPriority sunt prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit, nr. 8 din Slatina. După încheierea perioadei de strângere a procentului prezentat anterior, condicerile clinicii şi grădiniţei vor stabili ce necesităţi există la unitatea de învăţământ şi vor investi în interesul celor mici.
Odată cu acest eveniment de inaugurare am demarat şi campania noastră denumită foarte sugestiv «Fă-ți bine și faci bine!». Este o campanie în care ne-am îndreptat către copii, către educaţie. Ne-am dus către cei mai mici, la învăţământul preşcolar. 10% din încasările clinicii, începând de azi şi timp de o lună, vor merge către Grădinița cu Program Prelungit, numărul 8 din Slatina. Este prima noastră campanie, nu ne oprim aici şi sper să ne revedem şi la alte proiecte ale noastre”, a spus managerul Daniela Roman.

DentPriority a început o poveste la Slatina şi este aici pentru a sta mult. O clinică deschisă şi transparentă în faţa publicului. Toate informaţiile necesare pot fi găsite pe site-ul: dentpriority.ro, iar la rubrica „CONTACT” pot găsi datele de contact şi programul clinicilor DentPriority din Craiova, Băileşti, Caracal şi Slatina. De asemenea, pentru mai multe informaţii, sunt puse la dispoziţie un call-center (0740781264/0745796967) şi o adresă e-mail (contact@dentpriority.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...