Sancţiuni în rafală pentru şoferii grăbiţi

Date:

În urma unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, desfăşurată vineri, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 106 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.
Automobilul era condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Craiova. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile. Aceleaşi măsuri de sancţionare au fost aplicate şi unui bărbat de 35 de ani din Craiova, care a fost depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, circulând cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

„Polițiștii le-au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan și să circule cu prudență, astfel încât să poată evita orice pericol, expunându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regimul legal de viteză”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...