Sancţiuni în rafală pentru şoferii grăbiţi

Date:

În urma unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, desfăşurată vineri, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 106 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.
Automobilul era condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Craiova. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile. Aceleaşi măsuri de sancţionare au fost aplicate şi unui bărbat de 35 de ani din Craiova, care a fost depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, circulând cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

„Polițiștii le-au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan și să circule cu prudență, astfel încât să poată evita orice pericol, expunându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regimul legal de viteză”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Şedinţă extraordinară misterioasă la CJ Olt. Proiectele nu sunt publice

Vineri, 8 decembrie 2023, este programată o şedinţă extraordinară...

Fostul liceu Agricol din Slatina, sediu provizoriu pentru DGASPC Olt

În perioada următoare, la sediul Direcţiei Generale de Asistență...

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, drum drept spre inaugurare. Încep inspecţiile la lucrări

Începând de mâine, 5 decembrie a.c., prin dispoziţia directorului...

Investiţie în siguranţă!

Proiectul de investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă,...