KFC Slatina, tot mai aproape de inaugurare! Se caută casier şi lucrator în bucatarie

Date:

La mai bine de 25 de ani după ce a deschis primul restaurant în România, KFC vine şi la Slatina. KFC (Kentucky Fried Chicken) este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tipul fast-food.
La Slatina, în curând se va deschide primul restaurant de tip Drive-Thru din Oltenia.

KFC Slatina îşi formează echipă
Compania caută angajaţi, casieri şi lucrători, pentru a forma o echipă la Slatina. Beneficii pentru viitorii angajaţi. Compania vine cu o serie de beneficii pentru cei care vor să facă parte din marea familie KFC şi să le alăture restaurantului de la Slatina:
„Venit NET #PEBUNE de la 2900 lei* (*Venitul net lunar include salariul net, tichetele de masă şi bonusul de performanţă, din a treia lună de colaborare, conform criteriilor de acordare). Program de lucru variat și flexibil, în ture: 12h, 8h, 6h, 4h, weekend. Acces facil în locație astfel încât să ai mai mult timp pentru tine. Majorări salariale în raport cu timpul petrecut în companie: 1 an, 2 ani. Decont transport la tura de închidere a restaurantului. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Număr zile concediu de odihna: 21. Bonus vechime 1 an în companie – 50% din salariu net. Program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensa financiara. Prime cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun; Program clar de instruire și dezvoltare personală și profesională; Siguranță unui loc de muncă stabil și corect, pe termen lung”. Cei interesaţi pot aplica AICI!

Aproape gata!
Lucrările de construire a noului restaurant de la Slatina au început în luna octombrie 2022.
KFC Slatina se construiește pe un teren de 2.958 mp, concesionat de la Primăria Slatina, și va avea o suprafață construită de 353.5 mp.

Clădirea va avea o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 62 clienți în restaurant și 36 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp.

Parcarea exterioară pentru clienți și angajați va avea 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor.

foto: Tiberiu Spirescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cadou de Moş Nicolae pentru Verguleasa

Moş Nicolae a venit la Verguleasa cu un cadou...

Şedinţă extraordinară misterioasă la CJ Olt. Proiectele nu sunt publice

Vineri, 8 decembrie 2023, este programată o şedinţă extraordinară...

Fostul liceu Agricol din Slatina, sediu provizoriu pentru DGASPC Olt

În perioada următoare, la sediul Direcţiei Generale de Asistență...

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, drum drept spre inaugurare. Încep inspecţiile la lucrări

Începând de mâine, 5 decembrie a.c., prin dispoziţia directorului...