LOCALE 2024. Cine vrea fotoliul de primar al Slatinei

Date:

În câteva ore, mai precis de la ora 00:00, la debutul zilei de vineri, 10 iunie 2024, se dă startul oficial la campania electorală pentru alegerile locale. La Slatina, bătălia este strânsă, dacă la ultimele două alegeri pentru funcţia de primar al Slatinei am avut câte nouă candidaţi, de data aceasta sunt şase. Unii dintre ei sunt foarte cunoscuţi publicului slătinean, dar este şi un candidat care nu a mai făcut politică până acum, reprezentantul noului partid al senatoarei Diana Ivanovici Şoşoacă.

Un primar cu cinci contracandidaţi

Emil Moţ, primarul social-democrat în funcţie mai vrea un nou mandat în fruntea primăriei reşedinţă de judeţ. Acesta este la al doilea mandat, din 2016, şi îl vrea pe al treilea. Este jurist de meserie, a fost director al DGASPC Olt, deputat în mandatul 2012-2016.

Al doilea candidat şi cel mai vizibil în mediul online este liberalul Mario De Mezzo, fost prefect al judeţului Olt. A fost director în mai multe instituţii, director al Grupului Editorial All, director la Habitat for Humanity Romania, director al ORDA etc.

Gabriel Dima Buliteanu, candidatul AUR, este foarte cunoscut în slatina, fiind membru al unei familii respectate. Este om de drept şi un familist convins.

Un candidat surpriză este Cristian Văduva, de la S.O.S. Romania, care nu a mai făcut politică. Acesta este inginer şi lucrează la Pirelli.

Cătălin Davidescu, candidatul PUSL, este un politician cu state vechi în judeţul Olt. A fost primar al Scorniceştiului, profesor de sport.

Ultima, dar nu cea din urmă este o doamnă apreciată un urbe, mamă a două fiice, soţie, antreprenor local, specializat în atragerea de fonduri europene. A intrat în politică şi a lăsat o amprentă în timp. Elena Iotu va candida din partea Alianței Dreapta Unită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...