Revedere după 50 de ani. Moment emoţionant la Liceul „Ion Minulescu

Date:

Joi, 9 mai, în sala de festivităţi a Licelui „Ion Minulescu” din Slatina, a avut loc, revederea de 50 de ani a promoţiei 1974. Este vorba despre prima generaţie de elevi care au desfășurat cursurile în actuala clădire a școlii. La întâlnire au fost prezente 40 de persoane, care au venit din toate colţurile lumii, pentru acest moment unic.

La eveniment a participat chiar și un cadru didactic al colectivelor de elevi din generația 1970-1974, care a strigat catalogul. Este vorba despre domnul profesor de biologie Emanuel Merer despre care foștii elevi au avut numai cuvinte de laudă.
Întâlnirea a debutat la ora 10:30, cu intonarea imnului Gaudeamus igitur și după cuvântul de bun venit adresat de către directorul actual al liceului, profesorul Marius Perianu, fiecare participant a rememorat momente din viața de elev, s-au citi poezii și texte din cântecele din tinerețe, s-a glumit, s-au distribuit diplome de excelență! Desigur, nu au lipsit momentele de nostalgie, dar și întrebările de tipul „-Dar tu cine ești?”.
Revederea unor fotografii din perioada liceului, cu activitățile specifice vremurilor, a generat dialoguri pline de nostalgie, sau, dimpotrivă, de umor și veselie.

La final evenimentului, cei prezenți au scris în Cartea de onoare a colegiului mesaje marcate de bucuria revederii și de mulțumire față de felul în care au fost reprimiți în instituția ale cărei uși le-au deschis pentru prima dată, lăsând generațiilor viitoare datoria sacră de a continua să se pregătească temeinic, de a duce mai departe prestigiul instituției.

1 COMENTARIU

  1. Am trăit momente de neuitat, emoții mari, a fost frumos. Eleganți, veseli, cu mult umor, realizați, bunici, pensionari ne am amintit cu nostalgie de frumoși noștri ani de liceu, de profesori, am povestit mici intâmplări. Multumim Domnilor Directori actuali, pentru bucuria cu care ne au primit, când am mers să facem cunoscută dorința noastră de revedere după 50 de ani.
    De acum 9Mai va fi ziua revederii noastre anuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...