Ludovic Orban, neiertător cu coaliţia guvernamentală: „Investițiile străine în primele șase luni ale anului acesta au scăzut cu 18%”

Date:

Statul român se află în derivă din cauza unei clase politice dominate de două partide care duc ţara într-o destinaţie necunoscută, singura corectă fiind calea europeană. Ludovic Orban, președintele Forței Dreptei iese la rampă cu o radiografie fierbinte precum temperatura din aceste zile. Politicianul susţine că economia se duce în jos de când o „monstruoasă alianță împotriva firii” conduce România.

„Uitați-vă ce se întâmplă cu creșterea economică. Guvernul PSD-PNL a intrat în noiembrie 2021 în pâine, această monstruoasă alianță împotriva firii, de atunci economia se duce în jos. Vă dau numai o dată ca să înțelegeți, apropo de taxa pe cifra de afaceri pentru multinaționale. Asta dă bine, populismul acesta îngroapă efectiv orice perspectivă de dezvoltare și acest populism este caracteristic pentru PSD. PNL-iștii nu mai există, PNL-iștii sunt mai răi ca PSD-iștii”, a declarat Ludovic Orban la postul B1.

Acesta vine şi cu un exemplu concret: „Investițiile străine în primele șase luni ale anului acesta au scăzut cu 18%, în comparație cu primele șase luni ale anului trecut, deși ei special au înființat o agenție pentru investiții străine. Probabil au înființat agenția aia pentru investiții străine ca să vămuiască pe ăia care vor să investească în România
Acum hai să fim cinstiți, eu susțin capitalul autohton, dar fără investiții străine este foarte greu să asiguri o dezvoltare economică. Gândiți-vă că orice investiție, de fapt, este o investiție care creează dinamică economică, care permite oportunități de afaceri pentru oamenii de afaceri români. Dacia, de exemplu, are mii de firme românești care colaborează în cadrul construcției de autoturisme. Orice investiție îți aduce o dinamică economică suplimentară. Mai mult decât atât, e vorba de un transfer de know how și până la urmă duce la creșterea economică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...