Free Porn
xbporn

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, prezent la deschiderea Pieței Producătorilor Olteni de la Slatina

Date:

La trei săptămâni după preluarea portofoliului de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu s-a întors în oraşul natal Slatina. Demnitarul a participat la deschiderea Pieței Producătorilor Olteni, din faţa Consiliului Județean Olt, ca semn de susţinere şi promovare a producătorilor şi produselor locale.

„Mă bucur să mă întorc acasă, după o săptămână grea. Vreau să felicit conducerea Consiliului Judeţean pentru această idee care a fost transformată într-o tradiţie. Pentru noi şi pentru toată lumea, patriotismul economic primează, trebuie să cumpărăm produse, legume, de la fermierii noştri, trebuie să îi ajutăm şi sunt sigur că împreună vom reuşi şi agricultura românească va merge din ce în ce mai bine. Am avut o săptămână cu patru acte normative importante pentru fermierii noştri, iar unul dintre acestea a fost Hotărârea de Guvern prin care am prelungit Programul Tomata. Din cauza schimbărilor climatice de primăvară, roşiile nu s-au copt şi pentru a nu grăbi coacerea, am hotărât prelungirea cu încă 15 zile. Îi ajută foarte mult acest lucru pentru valorificarea celor trei tone pe care trebuie să aducă documente justificative şi, bineînţeles, să primească subvenţia”, a declarat ministrul Agriculturii.

După ce a vizitat standurile producătorilor locali, în sala de conferinţe a Consiliului Judeţean Olt a avut loc o întâlnire a sa cu producătorii olteni, unde s-au discutat teme de actualitate şi s-au prezentat problemele cu care se confruntă agricultorii Oltului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...