Senatorul Siminica Mirea: „La mulţi ani, Slatina!”

Date:

Cu ocazia aniversării a 44 de ani de când Slatina a devenit municipiu, senatoarea Siminica Mirea a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, o felicitare slătinenilor, cu urări de La mulţi ani. De asemenea, demnitarul menţionează şi faptul că administraţia locală slătineană este un exemplu bun de dezvoltare urbană, fapt dovedit de investiţiile din ultimii ani.

„Slatina, un oraş de provincie, un oraş care, datorită industrializării, a primit un rang binemeritat: cel de MUNICIPIU. Se întâmpla la 1 iulie 1979, acum 44 de ani. De atunci, oraşul Slatina este municipiu. Un municipiu al oamenilor, al celor care, prin aportul lor, au dezvoltat cetatea de lângă râul Olt, un minicipiu al celor care vor urma.
Administrația locală este un exemplu de bună practică în domeniul dezvoltării urbane, lucru pe care îl observăm de mai mulţi ani înspre zilele noastre.
Astăzi, este o zi aniversară, prilej cu care vă urez să vă bucuraţi de frumuseţile municipiului Slatina, să aveţi grijă de el, să contribuiţi la dezvoltarea lui. La mulţi ani, Slatina! La mulţi ani, slătineni!”, a transmis Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...