Muzică şi distracţie la Poboru. Ziua comunei, sărbătorită cu mare fast

Date:

Ajunsă la cea de-a XXII-a ediţie, sărbătoarea „Firul de aur din lada cu zestre străbună”, a adunat, în faţa Căminului Cultural din Poboru, întreaga răsuflare a comunei. Duminică, 6 august 2023, iubitul primar al comunei, Iulian Bărăscu, s-a prezentat în faţa cetăţenilor nu doar cu o bună organizare a sărbătorii, ci şi cu o serie de realizări. Una dintre ele fiind anveloparea Şcolii Gimnaziale din Poboru. De asemenea, primarul a mai vorbit şi despre un proiect ambiţios: asfaltarea drumului judeţean, care este artera principală a comunei.

Comuna Poboru se prezintă foarte bine, iar implicarea administraţiei locale a dat roade. Edilul comunei a dat startul sărbătorii, fiind maestru de ceremonii. Apoi, acesta i-a înmânat microfonul prezentatorului de drept al ediţiei din acest an, actorul Mircea Drâmbăreanu, cunoscut publicului pentru rolul răzbunătorului Victor Stoian din serialul de mare succes „Iubiri secrete”.

Au urcat pe scenă minunaţii copii ai ansamblului comunei, „Zestrea Poboranilor”. După acest moment de muzică populară şi dansuri folclorice, primarul Bărăscu a prezentat întreaga echipă politică şi administrativă a judeţului Olt, cei care sunt partenerii de nădejde ai comunei Poboru. Au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele C.J. Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Virgil Delureanu, subprefectul Cosmin Floreanu, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Cătălin Grecu şi directori de deconcentrate.

„Domnule primar, vreau să vă asigur, în continuare, de toată susținerea noastră! Sunt foarte multe lucruri bune care se întâmplă în comuna Poboru! Suntem la cea de-a XXII-a ediție, iar eu sunt prezent, în fiecare an aici de 14 ani! Avem continuitate împreună! Avem proiecte importante împreună, care vor fi duse la bun sfârșit. Suntem cu toții alături de dvs., pentru că ne este drag să venim la Poboru, la un prieten, într-o localitate u locuitorii pe care îi respectăm foarte mult, pentru că de fiecare dată, când le-am solicitat ajutorul, au fost și dumnealor alături de noi! Vă urăm distracție plăcută! La mulți ani, Poboru!”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele C.J. Olt.

Spectacolul mare a debutat cu prezenţa pe scenă a buzoienilor de la Nemuritorii, o formaţie foarte îndrăgită pe meleagurile olteneşti.
Pe aceeaşi scenă au urcat şi fetele de la Chihlimbar, care au bucurat publicul cu muzică etno-dance.
Momentul de aur al petrecerii a fost apariţia lui Aurel Moldoveanu, care a făcut senzaţie printre fanele sale de la Poboru. Incendiarul spectacol s-a „stins” cu un frumos foc de artificii.

Administraţia locală a mai bifat, cu această ocazie, o nouă ediţie de succes a sărbătorii locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...