La Strejeşti, de ziua comunei, Olguța Berbec şi Georgiana Lobonț au încins atmosfera

Date:

Sărbătoare de zile mari la Strejeşti. Comuna s-a îmbrăcat în haine festive odată cu o nouă ediţie a zilei localităţii. Administraţia de la Strejeşti, condusă de primarul gospodar Vizantie Constantin, a pregătit un spectacol grandios pentru cetăţeni şi pentru musafiri.

În deschiderea sărbătorii au urcat pe scenă tinerii de la Ansamblul Strejerelul, nou infiinţat, format din copii cu varste cuprinse între 6 si 12 ani. S-au prezentat cu o suită mixtă, călușul și alunelul. Instructor Coregraf – Vivi Anghel, susținuți de director şcolii din localitate – Bogdănița Ivana, cu tot sprijinul primarului Constantin Vizantie.

A urmat un program de două ore, cu cântec şi voie bună, oferit de soliștii Ansamblului Profesionist Doina Oltului, al cărui director este Vivi Viorel Pintea. Rând pe rând au urcat pe scena: Mădălina Deaconu, Florica Chircă, Gabriel Zăvoianu, Victorița Cică, Daniel Roșoga (Dan de la Slatina), sub bagheta magică a maestrului Cristian Dumitru.

În ultima parte a programului, pe scenă au urcat Olguța Berbec, Georgiana Lobonț și Mady de la Slatina.

Un alt moment inedit l-a reprezentat prezenta oficialilor județeni, a celor mai importanți parteneri ai comunității locale din Strejești, în frunte cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, cel care, printre alții i-a avut alături pe vicele CJ – Virgil Delureanu, ministrul agriculturii Florin Barbu, senatorul Siminica Mirea, deputații Adrian Chesnoiu și Marius Iancu, plus şefii principalelor instituţii deconcentrate etc.

Seara s-a încheiat cu un show pirotehnic de excepție, un superb foc de artificii care a colorat tot cerul Strejeştiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...

Primul model spaniol, creat de inteligența artificială, câștigă mii de euro pe lună

Aitana, o femeie exuberantă, în vârstă de 25 de...

Când se vede „Singur acasă” la TV

Cel mai aşteptat film de Crăciun este „Singur acasă”,...

(P) Cizmele boho – sfaturi despre cum să le stilizezi în trend în sezonul 2023/24

Indiferent de modul în care se schimbă trendurile, cizmele...