Free Porn
xbporn

Ziua comunei Spineni. Primarul Dănuţ Şerpău a reunit fiii satului la marea sărbătoare

Date:

În curtea Şcolii Gimnaziale de la Alunişu, sat din comuna Spineni, fiii satului au fost chemaţi la marea sărbătoare a comunei, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie.
Sâmbătă, 5 august 2023, primarul Dănuţ Şerpău a fost gazda evenimentului care a reunit cetăţenii în jurul scenei pe care au urcat nume importante ale muzicii româneşti de petrecere.

Evenimentul a debutat la ora 15:00, pe un soare arzător şi un vânt care părea că taie din căldura razelor solare. Primarul a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, cuplurile care s-au căsătorit în ultimul an şi pe micuţii născuţi între august 2022 şi august 2023.

Startul spectacolului a fost dat de formaţia Dan de la Slatina, care îl are ca solist pe cunoscutul Daniel Roşoga. Acesta a scos oamenii la dans pe ritmurile muzicii de petrecere.
După acest moment muzical, primarul i-a invitat pe liderii administraţiei judeţene, parlamentari sau directori în diverse instituţii locale sau naţionale în faţa publicului. Invitatul special a fost ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Marius Oprescu, şeful Consiliului Judeţean Olt a reiterat susţinerea pentru primar şi pentru proiectele comunităţii de la Spineni.

Petrecerea a continuat cu muzica Emiliei Ghinescu şi a lui Nicolae Datcu, doi mari solişti apreciaţi de olteni. Primăria a mai avut câteva surprize pentru participanţii la spectacol. Au mai urcat pe scenă şi Ansamblul „Zestrea Poboranilor”, Căluşul de la Scorniceşti şi Violeta Constantin. Ultimul moment al sărbătorii a fost un frumos foc de artificii a încheiat evenimentul de la Spineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...