Ziua comunei Spineni. Primarul Dănuţ Şerpău a reunit fiii satului la marea sărbătoare

Date:

În curtea Şcolii Gimnaziale de la Alunişu, sat din comuna Spineni, fiii satului au fost chemaţi la marea sărbătoare a comunei, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie.
Sâmbătă, 5 august 2023, primarul Dănuţ Şerpău a fost gazda evenimentului care a reunit cetăţenii în jurul scenei pe care au urcat nume importante ale muzicii româneşti de petrecere.

Evenimentul a debutat la ora 15:00, pe un soare arzător şi un vânt care părea că taie din căldura razelor solare. Primarul a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, cuplurile care s-au căsătorit în ultimul an şi pe micuţii născuţi între august 2022 şi august 2023.

Startul spectacolului a fost dat de formaţia Dan de la Slatina, care îl are ca solist pe cunoscutul Daniel Roşoga. Acesta a scos oamenii la dans pe ritmurile muzicii de petrecere.
După acest moment muzical, primarul i-a invitat pe liderii administraţiei judeţene, parlamentari sau directori în diverse instituţii locale sau naţionale în faţa publicului. Invitatul special a fost ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Marius Oprescu, şeful Consiliului Judeţean Olt a reiterat susţinerea pentru primar şi pentru proiectele comunităţii de la Spineni.

Petrecerea a continuat cu muzica Emiliei Ghinescu şi a lui Nicolae Datcu, doi mari solişti apreciaţi de olteni. Primăria a mai avut câteva surprize pentru participanţii la spectacol. Au mai urcat pe scenă şi Ansamblul „Zestrea Poboranilor”, Căluşul de la Scorniceşti şi Violeta Constantin. Ultimul moment al sărbătorii a fost un frumos foc de artificii a încheiat evenimentul de la Spineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Deputatul Gigel Ştirbu, o nouă reuşită!

Ieri, în cadrul şedinţei comune a Parlamentului, a fost...

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...

Primul model spaniol, creat de inteligența artificială, câștigă mii de euro pe lună

Aitana, o femeie exuberantă, în vârstă de 25 de...

Când se vede „Singur acasă” la TV

Cel mai aşteptat film de Crăciun este „Singur acasă”,...