Nicușor Rada: ”Am depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și pentru Consiliul Local”

Date:

Nicușor Rada a anunțat depunerea candidaturilor pentru un nou mandat de primar și pentru Consiliul Local al orașului Piatra-Olt. În ziua cea mare, actualul edil i-a avut aproape pe senatorul Siminica Mirea dar și pe colegii săi de partid.

Principalul obiectiv al social-democratului, pentru următorii ani, este atragerea investitorilor pentru a crea noi locuri de muncă. Totodată, vrea să acceseze fondurile nerambursabile pentru rețeaua de gaze și asfaltarea tuturor drumurilor din oraș:

Am depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și pentru Consiliul Local, cu angajamentul și determinarea de a continua modernizarea orașului nostru. În această inițiativă, alături de noi se află doamna senator, Siminica Mirea, un om apropiat de comunitatea locală, care a demonstrat întotdeauna un puternic atașament față de Piatra-Olt. De asemenea, am alături de mine o echipă de profesioniști, dedicați aceluiași principiu: o administrație transparentă, eficientă, care pune în prim plan cetățeanul și care vine cu soluții clare pentru o dezvotare durabilă și continuă. Obiectivele noastre sunt, în primul rând, atragerea investitorilor pentru a crea noi locuri de muncă, accesarea fondurilor nerambursabile pentru gaze, drumuri mai bune și servicii de utilitate publică, în toate colțurile comunității noastre. Nu în ultimul rând, ne dorim o dezvoltare urbană modernă și investiții pentru a sprijini familiile tinere. Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată în acești patru ani și vă invit să fiți parte a misiunii noastre de dezvoltare.” a transmis Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...