O altfel de audienţă cu primarul. La Balş, Cătălin Rotea stă pe Facebook

Date:

Nu ştim dacă primarul Balşului, Cătălin Rotea, primeşte cetăţeni în audienţă, dar ştim că va comunica cu ei prin intermediul platformei de socializare Facebook. Marţi, 31 ianuarie a.c., Cătălin Rotea va răspunde întrebărilor formulate de cetăţeni, fie trimise prin intermediul paginii personale sau a unei adrese e-mail, fie în transmisiunii în direct.
Întâlnirea virtuală cu cetăţenii, care se putea face pe viu şi într-o sală mare, va avea loc în ultima zi a lunii ianuarie, de la ora 19:00.

„Este vremea pentru proiecte noi, dar şi pentru răspunsuri, iar comunicarea directă este cea mai bună. Marţi, 31 ianuarie 2023, de la ora 19:00, voi fi LIVE pe pagina mea de Facebook, Catalin ROTEA, şi pe cea a Primăriei Bals, Primăria oraşului Balş, ca să va răspund la toate întrebările şi problemele legate de comunitate.
Sesiunea va fi în direct şi vreau să răspund la cât mai mulţi dintre bălseni. Pentru a eficientiza timpul, vă rog să îmi trimiteţi intrebările fie în comentarii, fie pe Messenger, fie pe adresa de email relatii.publice@primariabals.eu, până luni, 30 ianuarie 2023”, scrie primarul pe pagina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related