O nouă funcţie la Google Maps: vizualizare imersivă – VIDEO

Date:

Google Maps ajută peste un miliard de oameni să navigheze și să exploreze. Și în ultimii câțiva ani, investițiile companiei în IA au supraalimentat capacitatea de a oferi cele mai utile informații despre lumea reală. Inclusiv când o afacere este deschisă și cât de aglomerat este autobuzul etc.

Google a anunţat, încă de anul trecut, noi modalități prin care cele mai recente progrese în inteligența artificială transformă Google Maps – ajutând internauţii să exploreze cu o nouă viziune, captivantă, lumea, să găsească cea mai eficientă rută din punct de vedere al consumului de combustibil și să utilizeze magia Live View

Google a dezvoltat, pentru serviciul Hărţi (Google Maps), Immersive View
Să presupunem că plănuiești o excursie la Londra și vrei să descoperi cele mai bune obiective turistice de văzut și locuri de mâncare. Cu o căutare rapidă, poți să zbori practic peste Westminster pentru a vedea de aproape cartierul și arhitectura uluitoare a unor locuri precum Big Ben. Cu informațiile utile din Hărți, plasate deasupra, puteți utiliza glisorul de timp pentru a vedea cum arată zona la diferite ore ale zilei și în diferite condiții meteorologice și pentru a afla unde sunt locurile aglomerate. Cauți un loc pentru prânz? Coborâți până la nivelul străzii pentru a explora restaurantele din apropiere și pentru a vedea informații utile, cum ar fi aglomerația live și traficul din apropiere. Puteți chiar să vă uitați în interiorul lor pentru a vă simți rapid atmosfera locului înainte de a vă rezerva rezervarea.

Cea mai bună parte? Vizualizarea imersivă va funcționa pe aproape orice telefon și dispozitiv. A fost lansat în Los Angeles, Londra, New York, San Francisco și Tokyo la sfârșitul acestui an, cu mai multe orașe în curând.

Ce înseamnă imersiv?
În limba română, imersiv, ca adjectiv, nu este definit. Găsim însă „imersiune” – afundare parțială sau totală a unui corp într-un lichid; stare a unui corp afundat într-un lichid sau pătrundere a unui corp ceresc în conul de umbră al altui corp ceresc.

Deci, putem asemăna experiența imersivă cu o formă de a pătrunde sau de a ne cufunda parțial sau total într-o altă lume, una inedită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...