Săltaţi de mascaţi!

Date:

Astăzi dimineaţă, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile unor persoane fizice (2) si sediul unei persoane juridice din județul Olt.

Trei bărbaţi, cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani, din Slatina, Piatra- Olt și Pleșoiu sunt cercetați într-un dosar penal, instrumentat de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Aceştia sunt acuzaţi de infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

„Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite.
Pentru bărbații de 70 de ani, respectiv 49 de ani au fost dispuse mandate de aducere, aceștia urmând sa fie conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, în vederea audierii.
Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, precizează IPJ Olt în comuncatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...