Free Porn
xbporn

Parc fotovoltaic la Scorniceşti!

Date:

Primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, anunţă două noi proiecte cu finanțare din fonduri europene. Primul proiect vizează construirea unui parc fotovoltaic care va ajuta la compensarea energiei electrice necesare iluminatului public din oraş şi satele componente. Investiţia este derulată cu sprijinul Ministrului Energiei din Fondul pentru Modernizare.

Al doilea proiect, care se numeşte „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei la sediul Primăriei orașului Scornicești, județul Olt” şi este derulat prin Administrația Fondului de Mediu, presupune modernizarea clădirilor administrative ale oraşului. Cele două proiecte însumează investiţii de de peste 2,8 milioane euro, fonduri nerambursabile.

„Banii economisiți din consumul de energie electrică a iluminatului public și clădirilor administrative din Scornicești, vor fi investiți în alte proiecte benefice locuitorilor orașului nostru. Împreună, cu pași mici, dar siguri, facem din Scornicești un oraș european”, declară primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...