Colindătorii sunt aşteptaţi de Moş Crăciun la Primăria Slatina!

Date:

Chiar dacă Ordonanţa 90/2023 a făcut Consiliul Local Slatina să revoce hotărârea referitoare la organizarea colindelor la primărie, cunoscutul program „Povestea lui Moș Nicolae”, din cadrul Sărbătorilor de iarnă la Slatina, administraţia locală a găsit resursele financiare pentru a răsplăti colindătorii cu daruri oferite chiar de Moş Crăciun.

Până pe 22 decembrie, la Primăria Slatina sunt aşteptaţi în jur de 2500 de colindători.

„Primăria Municipiului Slatina a răsunat de glasul colindătorilor care ne-au adus magia sărbătorilor de iarnă în inimile noastre. Aproximativ 2500 de colindători, din unitățile de învățământ din municipiul Slatina, vor fi așteptați de către Moș Crăciun la sediul Primăriei.
De la cei mai mici școlari până la adolescenți, fiecare grup de colindători ne va aduce în dar, până pe data de 22 decembrie, nu doar versuri pline de căldură și urări, ci și zâmbete sincere și clipe de bucurie, fiind răsplătiți cu daruri dulci.
Felicit cadrele didactice care își manifestă întotdeauna interesul de a păstra această tradiție a sărbătorilor de iarnă”, declară primarul Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....

Primarul liberal de la Bărăşti, cu sufletul la Forţa Dreptei

Anul 2024 este unul al surprizelor politice. Unii pleacă,...