Free Porn
xbporn

Utilizarea iPhone-ului pentru a porni mașina, un vis aproape de realitate

Date:

Cheile digitale ar putea deveni populare și omniprezente după ce producătorii de automobile și industria tehnologică de consum au anunțat formarea unui nou grup de lucru pentru a dezvolta standarde la nivel de industrie pentru conectivitate în bandă ultra largă (UWB).

Grupul de lucru este rezultatul a două consorții: Car Connectivity Consortium (CCC), care include Apple, Samsung, Xiaomi și majoritatea companiilor importante de mașini ca membri; și FiRa Consortium, o organizație nonprofit care sprijină UWB și include Apple, Google, Cisco, Samsung, Qualcomm și alții ca membri.

Rezultatul este un grup de lucru cu un nume care sfidează cu adevărat înțelegerea: Joint Ultra-Wideband (UWB) MAC PHY Working Group (JUMPWG). Dar, în ciuda acronimelor, grupul va asigura interoperabilitatea pe termen lung a tehnologiei UWB avansat dezvoltată pentru cheia digitală CCC, încurajând adoptarea mai largă a tehnologiei UWB pentru securitate și distanță precisă pentru accesul vehiculelor.

Cheia digitală CCC utilizează comunicare în câmp apropiat (NFC), prin Bluetooth, cu consum redus de energie pentru a trimite și a primi comunicații între telefon și mașină. Unii producători de automobile folosesc această tehnologie pentru a le permite oamenilor să-și deblocheze și să pornească mașinile fără să-și scoată măcar telefoanele din buzunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...