Utilizarea iPhone-ului pentru a porni mașina, un vis aproape de realitate

Date:

Cheile digitale ar putea deveni populare și omniprezente după ce producătorii de automobile și industria tehnologică de consum au anunțat formarea unui nou grup de lucru pentru a dezvolta standarde la nivel de industrie pentru conectivitate în bandă ultra largă (UWB).

Grupul de lucru este rezultatul a două consorții: Car Connectivity Consortium (CCC), care include Apple, Samsung, Xiaomi și majoritatea companiilor importante de mașini ca membri; și FiRa Consortium, o organizație nonprofit care sprijină UWB și include Apple, Google, Cisco, Samsung, Qualcomm și alții ca membri.

Rezultatul este un grup de lucru cu un nume care sfidează cu adevărat înțelegerea: Joint Ultra-Wideband (UWB) MAC PHY Working Group (JUMPWG). Dar, în ciuda acronimelor, grupul va asigura interoperabilitatea pe termen lung a tehnologiei UWB avansat dezvoltată pentru cheia digitală CCC, încurajând adoptarea mai largă a tehnologiei UWB pentru securitate și distanță precisă pentru accesul vehiculelor.

Cheia digitală CCC utilizează comunicare în câmp apropiat (NFC), prin Bluetooth, cu consum redus de energie pentru a trimite și a primi comunicații între telefon și mașină. Unii producători de automobile folosesc această tehnologie pentru a le permite oamenilor să-și deblocheze și să pornească mașinile fără să-și scoată măcar telefoanele din buzunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Siminica Mirea: „Primăvara începe din interiorul nostru”

Reprezentanţii oltenilor în Parlamentul României au transmis, la debutul...

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....