Ping pong cu recepţia finală a corpului principal de la Liceul Tehnologic „P. S. Aurelian” din Slatina

Date:

Cu corpul de clădire gata terminat, mobilat şi dotat, Primăria Slatina şi conducerea Liceul Tehnologic „P. S. Aurelian” din Slatina jocă ping pong cu recepţia finală.
Sursele noastre spun că primăria pune pe umerii conducerii răspunderea recepţiei finale, iar aceasta refuză să semneze actele.

Pe lângă asta, corpul de clădire nu are nici autorizația de securitate la incendiu. În vara ce tocmai a trecut, proiectarea şi compartimentarea ieşirilor din clasă nu a fost una pe placut normelor de securitate în caz de incendiu. Constructorul a refăcut uşile claselor, dar cu toate astea, recepţia stă între două entităţi.

„Pentru corpul principal a fost obținut avizul de securitate la incendiu, la începerea lucrărilor, iar după recepția la terminarea lucrărilor, se pot depune documentele pentru obținerea autorizației la incendiul. După obținerea autorizației de securitate la incendiu, beneficiarul poate pune în funcțiune construcția”, se precizează în punctul de vedere solicitat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Corpul proaspăt refăcut trebuia să fie dat în funcţiune la 11 septembrie 2023, odată cu începerea noului an şcolar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 7.969.347,77 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile:
2.064.973,49 lei, din care 1.791.048,44 lei valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) și 273.925,05 valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național. Valoarea din contribuţia proprie a primăriei a fost de 5.764.549,28 lei.

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca e cazul sa se dea vina pe conducerea liceului. Cu toții, conducerea, profesori și tot personalul ne-am străduit sa punem școala și împrejurimile scolii la punct pentru ca de azi sa ne desfasuram activitatea în noua clădire și intr-un singur schimb.
    Din păcate, joi ni s-a transmis ca recepția nu se poate face…motivul? A rămas un mister…dar cu siguranță nu a fost din cauza conducerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...