Free Porn
xbporn

Pompierii, buni şi pe gazon. Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2023

Date:

În perioada 24-26 mai 2023, la Slatina, a fost organizată etapa interjudeţeană a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România. Pe durata celor trei zile, echipele de minifotbal ale pompierilor din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea Argeș și Sibiu s-au întrecut pe gazon, într-un spirit de fair-play, pentru etapa finală de la Botoșani, cea naţională.

„Cu victorii pe linie, echipa ISU Gorj a reușit să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Pompierii olteni au reușit și ei un parcurs foarte bun și cu trei victorii, un egal și o înfrângere, s-au clasat pe locul secund și vor reprezenta județul Olt la etapa finală a Cupei ASPR.
Podiumul a fost completat de echipa ISU SIBIU , care a fost la egalitate de puncte cu echipa ISU Olt, dar diferența s-a făcut la golurile marcate. Felicitări tuturor echipelor participante, iar oaspeților noștri le mulțumim pentru respectul pe care l-au arătat pe tot parcursul turneului!”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

La final au fost acordate și trei premii individuale, golgheterul turneului a fost Sorea Daniel – ISU Gorj, portarul competiției a fost desemnat Diaconu Dragoș – ISU Olt, iar jucătorul turneului a fost Mainerici Alexandru – ISU Gorj.

Echipa ISU Olt: Barcan Sandu, Diaconu Dragoș, Oprea Mihai, Rădulescu Bogdan, Răcăleanu Mihai, Chesnoiu Alin, Constantin Ionuț, Andronache Alin, Ionescu Gabriel, Bubulincă Sorin, Șocae Ionuț, Gavrilă Cătălin. Antrenor: Nedeloiu Dan.

Etapa naţională va fi organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani – ISU Botosani și Asociația Sportivă a Pompierilor din România şi va reuni cele mai bune 16 echipe de minifotbal din țară și se va desfășura în perioada 06-09 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...