Pompierii, buni şi pe gazon. Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2023

Date:

În perioada 24-26 mai 2023, la Slatina, a fost organizată etapa interjudeţeană a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România. Pe durata celor trei zile, echipele de minifotbal ale pompierilor din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea Argeș și Sibiu s-au întrecut pe gazon, într-un spirit de fair-play, pentru etapa finală de la Botoșani, cea naţională.

„Cu victorii pe linie, echipa ISU Gorj a reușit să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Pompierii olteni au reușit și ei un parcurs foarte bun și cu trei victorii, un egal și o înfrângere, s-au clasat pe locul secund și vor reprezenta județul Olt la etapa finală a Cupei ASPR.
Podiumul a fost completat de echipa ISU SIBIU , care a fost la egalitate de puncte cu echipa ISU Olt, dar diferența s-a făcut la golurile marcate. Felicitări tuturor echipelor participante, iar oaspeților noștri le mulțumim pentru respectul pe care l-au arătat pe tot parcursul turneului!”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

La final au fost acordate și trei premii individuale, golgheterul turneului a fost Sorea Daniel – ISU Gorj, portarul competiției a fost desemnat Diaconu Dragoș – ISU Olt, iar jucătorul turneului a fost Mainerici Alexandru – ISU Gorj.

Echipa ISU Olt: Barcan Sandu, Diaconu Dragoș, Oprea Mihai, Rădulescu Bogdan, Răcăleanu Mihai, Chesnoiu Alin, Constantin Ionuț, Andronache Alin, Ionescu Gabriel, Bubulincă Sorin, Șocae Ionuț, Gavrilă Cătălin. Antrenor: Nedeloiu Dan.

Etapa naţională va fi organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani – ISU Botosani și Asociația Sportivă a Pompierilor din România şi va reuni cele mai bune 16 echipe de minifotbal din țară și se va desfășura în perioada 06-09 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...