Free Porn
xbporn

Marian Doagă, coordonatorul FD Olt: „PSD doreşte să mărească tariful la gunoi în judeţul Olt”

Date:

În cadrul unor declaraţii de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Olt Olt, Marius Oprescu, a anunţat că a împuternicit pe unul dintre vicepreşedinţii instituţiei, pentru a participa la şedinţa Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Olt-Eco, unde se va discuta şi mărirea preţului la gunoi:

„Am împuternicit vicepreședintele Consiliului Județean, care face parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Olt-Eco, pentru a participa la ședința în care, mai mult ca sigur, se vor mări tarifele la gunoi. Pentru că, așa cum știți, operatorul de salubritate a depus de un an de zile procedura de mărire a tarifului, conform actualizării salariului minim pe economie, a anumitor cheltuieli legate de combustibil și energie. A fost o întreagă procedură pe care a trebuit să angajăm niște consultanți care să stabilească exact care este impactul acelor creșteri asupra tarifului. Avem această documentație definitivă și, în ședința Olt-Eco de săptămâna viitoare probabil se vor aproba noile tarife”.

Coordonatorul Forţei Drepte Olt, Marian-Emanuel Doagă a reacţionat public cu privire la declaraţiile şefului CJ.

„Președinte PSD Olt a anunțat că noile tarife vor fi în jur de 6 lei de persoană, în zona rurală, şi în jur de 14 lei şi ceva pentru zona urbană.
Administrația PSD dovedește încă o dată zero emaptie pentru locuitorii județului, scumpind cu 100% tarifele în mediul rural și peste 20% în mediul urban.
În condițiile unei inflații reale de circa 15%, ei aleg să mărească tarifele. De ce tocmai acum? De ce să nu amânăm aceste decizii?

Forța Dreptei Olt se opune vehement majorării acestor tarife, care nu vor conduce decât la sărăcirea accentuată a populației din mediul urban și rural, locuitorii fiind destul de oprimați de guvernarea dezastruoasă a PSD/PNL.
Solicităm amânarea pe termen de 3 ani a majorării acestor tarife, suspendarea aprobării lor în AGA Olt Eco, precum și respingerea proiectelor de hotărâre de majorare a acestor tarife de către consilierii locali în Consiliile Locale ale UAT-urilor (primăriilor) din Județul Olt.

Vom monitoriza aceste voturi și vom prezența public persoanele care au votat majorarea, deoarece este foarte important pentru locuitorii județului  să cunoască cine sunt persoanele responsabile de acest lucru”, declară Marian Doagă.

Foto: salubris-slatina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...