Premiul I pentru micuţii clasei a II-a, de la „Constantin Brâncoveanu” din Slatina

Date:

Muzica specifică perioadei în care ne aflăm, păstrată odată cu tradiţiile şi obiceiurile româneşti, s-a auzit pe pe scena Amfiteatrului Liceului „Nicolae Titulescu” din Slatina. Joi 21 decembrie a.c., a avut loc cea de-a a XXI-a a „Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor Creștine Românești”.

Câştigătorii Premiului I au fost elevii clasei a II-a, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, îndrumaţi de Violeta Sterie și Mirela Luțu.

„Și în acest an am plecat să colindăm și să ducem mai departe frumoasele tradiții românești.
Felicitări elevilor școlii noastre, de la clasa a II-a, îndrumați de doamnele profesoare Sterie Violeta și Luțu Mirela pentru obținerea PREMIULUI I la Festivalul Obiceiurilor și Tradițiilor Creștine Românești! Suntem mândri de voi, dragii noștri!”, spun reprezentanţii şcopii

Pe scena festivalului au urcat copii de la Liceul Teoretic „Nicoale Titulescu” Slatina, Liceul cu Program Sportiv Slatina, Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, Școala Gimnazială nr. 1 Slatina, Școala „Constantin Brâncoveanu” Slatina, Școala Gimnazială Comani și de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu“ din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Siminica Mirea: „Primăvara începe din interiorul nostru”

Reprezentanţii oltenilor în Parlamentul României au transmis, la debutul...

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....