Doi consilieri de la Şerbăneşti fac daruri din indemnizaţiile lor pentru 23 de familii

Date:

Faptele bune sunt făcute de oameni buni. Moş Crăciun este o poveste frumoasă, dar îndeplinirile frumoase sunt făcute de oameni frumoşi.
Este şi cazul a doi tineri, singurii consilieri locali ai USR din forul legislativ al comunei Şerbăneşti: Dragoş Neacşa (în imagine) şi Ionuţ Preda. Aceştia au cumpărat cadouri din indemnizaţiile lor pentru 23 de familii din comuna Şerbăneşti. Astăzi, familiile se vor bucura de cadourile care le vor face Crăciunul frumos.

„13 familii defavorizate vor primi un cadou din partea noastră, iar alşi 10 copii la slujba din ziua de Crăciun la parohia din Șerbănești de Sus! În total 23 de familii vor fi mai fericite în aceste zile binecuvântate.
Aceste cadouri sunt achiziţionate din intemnizaţiile pe luna decembrie (a mea şi a lui Ionuț Preda). Cu ajutorul părintelui Nicușor Popescu le vom distribui și astfel, după 4 ani (doi alaturi de părintele Valentin și alţi doi alături de părintele Nicușor) reușim din nou să împlinim această tradiție.
Domnul să ne binecuvânteze pe toți! Sus să avem inimile! Mulțumesc tuturor celor implicați!”, spune tânărul consilier Dragoş Neacşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....

Primarul liberal de la Bărăşti, cu sufletul la Forţa Dreptei

Anul 2024 este unul al surprizelor politice. Unii pleacă,...