Free Porn
xbporn

Prima televiziune online regională. Dolj Tv s-a tranformat în Oltenia 1

Date:

Începând din 23 decembrie a.c., televiziunea online Dolj TV şi-a schimbat numele în Oltenia 1. Televiziunea îşi propune să facă presă independentă şi să adune informaţii din cinci judeţe într-un singur loc. Dolj TV a debutat pe 15 octombrie 2020. Oltul se numără printre judeţele de interes pentru televiziunea online, alături de Dolj, Vâlcea Mehedinţi şi Golj

„Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm ca Doljtv devine Oltenia1, începând cu data de 23 decembrie. Alături de dumneavoastră, am pornit în această aventură pe 15 octombrie 2020, iar acum ne pregătim să vă oferim o experiență media inedită și de calitate superioară.
De ce Oltenia1? Pentru că suntem mândri să ne identificăm ca vocea regiunii noastre, Oltenia. Începând cu data de 23 decembrie, Oltenia1 va fi singura televiziune online regională ce acoperă întreaga zonă a Olteniei. Ne propunem să fim un reper al presei independente din Oltenia, aducând în atenția dumneavoastră știri și materiale din cele 5 județe.
La Oltenia1, misiunea noastră este de a oferi informații relevante, obiective și de încredere. Vom realiza materiale jurnalistice diverse, abordând subiecte de actualitate, cultură, sport, economie și multe altele. Echipele noastre vor fi mereu în teren, aducându-vă reportaje și interviuri în timp real.
Suntem conștienți că încrederea dumneavoastră este esențială și ne dorim să construim o relație solidă și transparentă cu voi, urmăritorii noștri. De aceea, vă încurajăm să ne trimiteți sugestii, întrebări sau păreri pentru a ne ajuta să fim din ce în ce mai buni și să răspundem nevoilor voastre.”, spun reprezentanţii televiziunii.

Chiar dacă, din punct de vedere al legii, o televiziune este acea staţie care beneficiază de o licenţă de transmisie obţinută de la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Tehnologia de astăzi permite oriciu să-şi facă propria televiziune. Cu toate astea, profesionalismul cu care se lucrează face diferenţa.

Oltena 1 este deţinută de o firmă administrată de Nicolae Arthur Andriţoi, fost purtător de cuvânt al Primăriei Craiovei. Este jurist de profesie şi jurnalist corespondent la B1TV. A fost şi contracandidat al actualei primăriţe, Lia Olguţa Vasilescu,la Primăria Craiova.

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua !
  Sper că acest mesaj va gaseste bine.
  Mă numesc Laurența Ilie, locuiesc în Craiova Aleea aVIa Primăverii. Nr .6Menționez ca locuiesc la aceeași adresa din anul 1962 .Va abordez in numele celor care locuiesc în această stradă ,
  Așa cum se spune ca speranța moare ultima, tot așa și noi , locuitorii din Aleea aVIa Primăverii ne-am gândit ca mai sunteți o speranță pt noi . Această stradă nu a beneficiat niciodată de o asfaltare , de acest lucru atât de normal dar totodată un lucru intangibil .Strada este acoperită cu niște piatră de râu și nisipul. Adevărate cratere pe mijlocul străzii face ca mașinile noastre să aibe tot felul de probleme.
  Locuim pe un drum de țară . La pachet cu toată mizeria, praful și imaginea dezolantă.
  În anul 2007 , noi locuitorii din Aleea aVIa Primăverii, ne-am cumpărat asfaltul și l-am pus pe stradă. Cu bani și forțe proprii. Nici asa nu am avut “NOROCUL “ sa ne bucuram de munca noastra pt ca Primăria care doarme si se mai trezește din când in când tocmai și-a amintit sa bage conducta de canalizare dar conducta de apă a fost lăsată credem noi pt situatii conjuncturale, de exemplu niste alegeri ceva ….. .
  Perpendicular cu aceasta strada s-a asfaltat. Au intrat 5 metri pe Aleea aVIa Primăverii. Deci, ne putem bucura și noi de imaginea la orizont a unei asfaltări. Nu știu dacă ne puteți ajuta măcar cu un sfat . Taxele și impozitele nu diferă cu nimic fata de cei care nu locuiesc pe această stradă .
  Va mulțumim și așteptăm un răspuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...