Prima televiziune online regională. Dolj Tv s-a tranformat în Oltenia 1

Date:

Începând din 23 decembrie a.c., televiziunea online Dolj TV şi-a schimbat numele în Oltenia 1. Televiziunea îşi propune să facă presă independentă şi să adune informaţii din cinci judeţe într-un singur loc. Dolj TV a debutat pe 15 octombrie 2020. Oltul se numără printre judeţele de interes pentru televiziunea online, alături de Dolj, Vâlcea Mehedinţi şi Golj

„Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm ca Doljtv devine Oltenia1, începând cu data de 23 decembrie. Alături de dumneavoastră, am pornit în această aventură pe 15 octombrie 2020, iar acum ne pregătim să vă oferim o experiență media inedită și de calitate superioară.
De ce Oltenia1? Pentru că suntem mândri să ne identificăm ca vocea regiunii noastre, Oltenia. Începând cu data de 23 decembrie, Oltenia1 va fi singura televiziune online regională ce acoperă întreaga zonă a Olteniei. Ne propunem să fim un reper al presei independente din Oltenia, aducând în atenția dumneavoastră știri și materiale din cele 5 județe.
La Oltenia1, misiunea noastră este de a oferi informații relevante, obiective și de încredere. Vom realiza materiale jurnalistice diverse, abordând subiecte de actualitate, cultură, sport, economie și multe altele. Echipele noastre vor fi mereu în teren, aducându-vă reportaje și interviuri în timp real.
Suntem conștienți că încrederea dumneavoastră este esențială și ne dorim să construim o relație solidă și transparentă cu voi, urmăritorii noștri. De aceea, vă încurajăm să ne trimiteți sugestii, întrebări sau păreri pentru a ne ajuta să fim din ce în ce mai buni și să răspundem nevoilor voastre.”, spun reprezentanţii televiziunii.

Chiar dacă, din punct de vedere al legii, o televiziune este acea staţie care beneficiază de o licenţă de transmisie obţinută de la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Tehnologia de astăzi permite oriciu să-şi facă propria televiziune. Cu toate astea, profesionalismul cu care se lucrează face diferenţa.

Oltena 1 este deţinută de o firmă administrată de Nicolae Arthur Andriţoi, fost purtător de cuvânt al Primăriei Craiovei. Este jurist de profesie şi jurnalist corespondent la B1TV. A fost şi contracandidat al actualei primăriţe, Lia Olguţa Vasilescu,la Primăria Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....

Primarul liberal de la Bărăşti, cu sufletul la Forţa Dreptei

Anul 2024 este unul al surprizelor politice. Unii pleacă,...