PSD dă un nou atac la Pilonul 2 de pensii

Date:

Ionel Dancă, deputat Forţa Dreptei, afirmă că peste un milion de români vor rămâne fără pensiile private din Pilonul 2 dacă se adoptă noua Lege a pensiilor.

„Printr-o chichiță introdusă în noua Lege a pensiilor, contribuțiile de asigurări sociale plătite de către liber profesioniști și persoanele fizice autorizate se vor duce toate la bugetul public de pensii și nu se mai virează nimic la Pilonul 2 de pensii private.
Și asta nu e tot pentru că, tot din cauza măsurilor luate de PSD, nici angajații din IT, construcții, agricultură și industria alimentară nu mai contribuie cu nimic la pensiile lor private.
Este clar demult că PSD dorește distrugerea Pilonului 2 de pensii și să-i lase pe români fără banii lor de o pensie privată suplimentară față de cea din sistemul public, stabilită din pixul liderului PSD de fiecare dată în preajma alegerilor.
Și pentru că vin din nou alegerile, PSD iar promite majorarea pensiilor cu 40%. Cu ce bani? Evident, tot cu banii românilor și cu cei adunați în Pilonul 2 de pensii!
În calitate de deputat, voi depune amendamente la noua Lege a pensiilor pentru a păstra contribuțiile automate la Pilonul 2 de pensii private pentru liber profesioniști, persoane fizice autorizate, angajații din IT, construcții, agricultură și industria alimentară pentru ca și ei să beneficieze de o pensie privată suplimentară față de cea de la stat.”, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...