Condamnare pentru şoferul care a accidentat-o mortal pe liftiera de la Spitalul Slatina

Date:

Marius Adrian Stănilă, bărbatul de 31 de ani, care a accidentat-o mortal pe Ileana Mariana Vărzaru (Nuţi), liftieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în seara zilei de 2 martie a.c., a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare. Instanţa de fond, Judecătoria Slatina a decis acest lucru în şedinţa publică de ieri, 9 noiembrie 2023.
De asemenea, prin hotărâre se dispune şi plata unor daune morale. Ginerii femeii ar urma să primească 3.500 euro fiecare, celor două fiice ale victimei le revin câte 27.000 euro, nepoata liftierei ar urma să primească 9.000 euro, iar nepotul victimei, 13.000 euro.
Au fost admise daune materiale în valoarea de peste 33.000 lei.
Inculpatul a fost obligat la plata sumei de 5.000 de lei, cheltuieli judiciare avansate de stat, dintre care 4.650 lei avansate în faza de urmărire penală.
Are dreptul la 20.000 lei daune morale și la 1.634 lei daune materiale și șoferița care conducea mașina lovită de autorul accidentului.
Decizia nu este definitivă.

CONTEXT
Pe 2 martie 2023, în jurul orei 18:00, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina s-a petrecut un accident în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa. Era vorba despre liftiera spitalului, Ileana Mariana Vărzaru, în vârstă de 51 de ani. Aceasta a fost spulberată de maşina condusă de făptaş, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a lovit şi un alt autoturism, care circula regulamentar.

Puteţi citi întreaga istorisire a fatidicei zile de 2 martie:
Detalii inedite | Filmul morţii liftierei de la spital, Nuţi. Yachy, cainele acesteia, i-a presimțit moartea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...