Scandal între familiile tinerilor Mădălin și Narcisa

Date:

După tragica moartea a tânărului Mădălin, decedat în accidentul de joi seară, de la intrarea în comuna Deveselu, liniştea pare a fi la distanţă între familiile tânărului şi al iubitei acestuia, Narcisa.

Acuzaţii
Tatăl lui Mădălin, Doru Păduran, iese public pentru prima dată după tragicul eveniment. Acesta scrie, pe pagina sa de socializare, că familia Narcisei ar fi deschis un cont bancar pentru a strânge bani. Scopul banilor ar fi sprijinirea familiei în urma tragediei. Bărbatul afirmă că la familia lui nu a ajuns niciun ban.

„Bună ziua, țin să vă anunț, în calitate de părinte al lui Madalin Paul, care a decedat în accident, că în contul deschis de doamna Sanda Modrîngă, fără solicitarea noastră şi fără să vrem, a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin, acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi, ea folosindu-se de această situație neplăcută şi profitând de durerea noastră cât și de el. Îmi pare rău pentru cei care au donat bani in acel cont crezând că ajung la noi…”, se arată în postarea tatălui lui Mădălin.

Mătuşa lui Mădălin a fost prima care a avut o reacţie publică în cazul contului deschis pentru Mădălin, încă de acum două zile.
„Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată dacă bănuţii donaţi în contul lui Sanda Modrânga au ajuns la familia lui Paul Mădălin, în calitatea de mătuşă vă spun că părinţii lui Paul Mădălin nu au ştiut de nici un cont, ei nu au rugat pe familia respectivă să facă acest lucru. La părinţii lui Paul Madalin nu a ajuns niciun bănuţ! Totul este o minciună şi denigrare adusă familie noastre!”, spune Mari Cîrmaci.

Mama Narcisei reacţionează
Sanda Modrîngă, mama Narcisei, a postat o captură de ecran cu contul bancar deschis şi o sumă: 394,04 euro.
„Cu scuzele de rigoare, am considerat ca este timp pt a justifica contul. Banii sunt în cont, eu nu m-am deplasat de la domiciliul din ziua îmormântării, unde am fost huiduiți cu vorbe urâte care se știu au fost publice și cu pietre, amenințările continuă și azi. Banii există, sunt în cont, voi face extrasul original cu nume și prenume și voi pune și tot ce a cheltuit familia noastră pt familia care ne acuză public”, scrie mama Narcisei, Sanda, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...