Şi bălăriile, şi taxa de înfrumuseţare, la fel de mari! Ambele, la Cimitirul Strehareţ

Date:

„Dumnezeul duhurilor şi al tuturor trupurilor, Care ai călcat moartea şi pe diavol ai surpat şi ai dăruit viaţă lumii Tale, Însuţi Doamne, odihneşte şi sufletul adormiţilor robilor Tăi (numele), în loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea.”

În rugăciunea pe care o spune preotul în timpul slujbei de înmormântare se precizează clar „loc cu verdeaţă”, nu cu bălării. Cimitirul Strehareţ pare un loc părăsit, însă cu multă activitate financiară. Firma ECUMENIC FUNERAR SA, care a fost „donată” de fosta viceprimăreasă Ana Anghel familiei de fini Iliuţă. Domnia este una lungă, de peste 13 ani. Cimitirul, cândva al oraşului, aşa cum e normal, a devenit proprietatea firmei care are o cifră de afaceri de peste 2.000.000 lei. Asociaţii firmei sunt Marin Iliuţă (51%), Elena Iliuţă (25%) şi Andreea Irina Vasile (24%).

Afacerea cu defuncţi este înfloritoare, precum bălăriile care cresc necontenit. Taxa de înfrumuseţare, care este de 120 lei (fără TVA) a nemulţumit proprietarii de morminte, care nu pot ajunge la locurile de veci din cauza ierbii şi arbuştilor de mari dimensiuni, care, în perioade cu temperaturi ridicate, ascund şi şerpi.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cetăţean şi vorbesc de la sine. Realitatea de la faţa locului confirmă cele prezentate în imagini.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...