Topitoriile Slatinei, activitate intensă. Să nu trezim Garda de Mediu Olt | VIDEO

Date:

Oamenii par să sufere de Sindromul Stockholm (victima îşi simpatizează agresorul) sau ştiu că nimeni nu îi ascultă. Pe de altă parte, „agresorii” ştiu că nicio instituţie nu îi deranjează. Garda de Mediu şi Comisariatul, Poliţia Locală, Poliţia Română, instituţii cuminţi, prietene cu mediul prin comunicările publice. Latura obscură a bunei „prietenii” între agresorii mediului şi organe e că doar unii îşi fac treaba. Agresorii mediului, cei cu topitoriile. Organele, fie dorm mai mult, fie sunt ocupate cu numărarea colilor dintr-un top de hârtie, că aşa mai trece programul, nu poţi bea cafea toată ziua. Poate se face timp pentru o razie amplă, neanunţată, de data aceasta, printre făcătorii de fum poluant.

Cetăţenii Slatinei trăiesc într-o minciună permanentă, afişată pe panoul de vizavi de Fântâna Speranţei, care spune mereu că aerul e minunat în Slatina.

Adevărul este filmat de cetăţenii care simt că le ajunge cuţitul la os, cei care au copii şi bătrâni acasă, cei care sunt afectaţi de poluarea masivă din Slatina.
Sperăm ca Garda de Mediu Olt să termine de numărat colile din top şi să treacă la adevărata treabă, cea pentru care sunt creditaţi şi plătiţi de către cetăţeni.

Aseară, un slătinean a filmat activitatea nocturnă a topitoriilor, legale sau ilegale, care au o activitate bogată când lumea nu este atentă la această crimă a mediului. Aceleaşi topitorii au, uneori tupeul de a da drumul fumului de la ardere şi ziua. Garda de Mediu Olt ştie că nu numai la Slatina se află topitorii, ci şi în alte localităţi, cum ar fi Brebeni, spre exemplu.

Poluarea este un duşman permanent al Slatinei, ţine doar de instituţii să-şi facă treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...