VIRAL | Reacţia unui tată când fiul său îi spune „Te iubesc”. A împărţit Tik-Tok-ul în două

Date:

Antonio Mihai, un tiktoker apreciat de comunitatea online de pe platforma Tik-Tok, a postat un video în care provoacă un băiat, pe Alex, să îşi sune unul dintre părinţi şi să le spună că le mulţumeşte pentru tot şi îi iubeşte.

Alex reuşeşte să-şi sune tatăl, care se afla la muncă. Tânărul îi transmite mesajul, dar şi faptul că îl iubeşte. Tatăl răspune impasibil: „Da… să fii sănătos!”.

„Cand ma întâlnesc cu el, promit ca îi dau o îmbrățișare. Pe moment n-am realizat gravitatea situației… Îl înteleg perfect, nu am o situaţie foarte diferită faţă de a lui şi n-am stiut cum sa reacţionez”, spune Antonio, iniţiatorul provocării.

Sănătatea mentală este foarte importantă, încă de la cele mai fragede vârste. Părinţoo şi instituţiile de învăţământ nu îşi dau seama de acest lucru. Instituţiile de învăţământ au un rol important, pentru că acolo, 4, 6 sau 8 ore pe zi, tinerii îşi petrec timpul. În şcolile din România, tinerii nu sunt întrebaţi despre stările lor emoţionale.
În România sunt peste patru milioane de minori între 0 şi 18 ani, reprezentând 21% din populaţia ţării. 9% dintre aceştia suferă de probleme emoţionale.

Alex este un exemplu al familiilor care nu au timp pentru copiii lor, care muncesc mult şi care poate le spun copiilor lor: „Pentru tine muncesc!”. Aceste este vizibil emoţionat, tremură şi expresia feţei denotă o dezamăgire.
Lipsa unor expresii cu energie pozitivă, adresate tinerilor, mai ales de părinţii lor, duce la anxietate, izolare socială, depresie, introvertire. Cu urmări grave: acte necugetate, consum de droguri, de alcool.

@_antoniomihai_

Petreceti mai mult timp cu familia 🙏

♬ Tell Me Why I’m Waiting – Timmies/Shiloh

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...