Alin Junoiu, jandarm originar din Slatina, salvator pe autostradă! I VIDEO

Date:

În timp ce colegii lui din capitală vandalizează maşini parcate regulamentar, tânărul jandar Alin Mădălin Junoiu, născut în Slatina, maior în cadrul Batalionului 3 al Jandarmerie Capitalei, aflat în timpul liber, a intervenit, cu profesionalism, la un accident rutier pe care l-a filmat cu camera de pe bordul maşinii sale. Maşina în care se aflau două persoane, l-a depăşit, însă, la scurt timp a derapat şi a ajuns într-un şant lateral.

„Alin se întorcea de la Slatina, de la părinții săi, către București. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depășit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depășire, a derapat, acesta fiind proiectat în șanțul lateral.
Nu te învață nimeni ce să faci în astfel de cazuri, însă Alin, obișnuit să gestioneze situații dificile, nu a ezitat nicio clipă să intervină. A oprit imediat mașina, pe care a poziționat-o, pe avarii, în siguranță. A alergat către mașina din care ieșea deja fum și a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul.
Un gest de normalitate, ne spune colegul nostru, maior Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, care, în această seară, a intervenit pentru a ajuta cele două persoane implicate în accident”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Cadou de Moş Nicolae pentru Verguleasa

Moş Nicolae a venit la Verguleasa cu un cadou...

Şedinţă extraordinară misterioasă la CJ Olt. Proiectele nu sunt publice

Vineri, 8 decembrie 2023, este programată o şedinţă extraordinară...

Fostul liceu Agricol din Slatina, sediu provizoriu pentru DGASPC Olt

În perioada următoare, la sediul Direcţiei Generale de Asistență...

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, drum drept spre inaugurare. Încep inspecţiile la lucrări

Începând de mâine, 5 decembrie a.c., prin dispoziţia directorului...