Alin Junoiu, jandarm originar din Slatina, salvator pe autostradă! I VIDEO

Date:

În timp ce colegii lui din capitală vandalizează maşini parcate regulamentar, tânărul jandar Alin Mădălin Junoiu, născut în Slatina, maior în cadrul Batalionului 3 al Jandarmerie Capitalei, aflat în timpul liber, a intervenit, cu profesionalism, la un accident rutier pe care l-a filmat cu camera de pe bordul maşinii sale. Maşina în care se aflau două persoane, l-a depăşit, însă, la scurt timp a derapat şi a ajuns într-un şant lateral.

„Alin se întorcea de la Slatina, de la părinții săi, către București. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depășit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depășire, a derapat, acesta fiind proiectat în șanțul lateral.
Nu te învață nimeni ce să faci în astfel de cazuri, însă Alin, obișnuit să gestioneze situații dificile, nu a ezitat nicio clipă să intervină. A oprit imediat mașina, pe care a poziționat-o, pe avarii, în siguranță. A alergat către mașina din care ieșea deja fum și a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul.
Un gest de normalitate, ne spune colegul nostru, maior Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, care, în această seară, a intervenit pentru a ajuta cele două persoane implicate în accident”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...