Free Porn
xbporn

Senatoarea Siminica Mirea: „Purtaţi IA noastră, fiţi mândri de identitatea românească!”

Date:

Ziua de 24 iunie este recunoscută drept Ziua Internaţională a IEI. Şi-a câştigat acest drept datorită unui grup de femei pasionate de ia tradiţională. În trecut, ia era o bluză purtată atât de femei cât şi de bărbaţi (la ei numindu-se cămaşă). Era purtată atât în viaţa cotidiană, cât şi la mari sărbători. Ia a devenit inspiraţie şi pentru casele de modă celebre.
Senatoarea Siminica Mirea a ţinut să transmită un mesaj prin care să marcheze această zi şi importanţa acestei importante piese de vestimentaţie tradiţional românească.

„Sărbătorim astăzi un simbol popular recunoscut la nivel mondial, parte a patrimoniului mondial UNESCO. IA ne-a îmbrăcat sufletele şi trupurile de mii de ani, a oferit identitate poporului român.
Este o piesă componentă a vestimentaţiei populare. Purtată de oameni la muncile câmpului, duminica la biserică, în zilelele de mare sărbătoare, IA nu s-a demodat. Astăzi este purtată cu eleganţă de oricine, fiind o piesă vestimentară care se asortează cu orice, în special cu bucuria oamenilor. Purtaţi IA noastră, fiţi mândri de identitatea românească! La mulţi ani IEI româneşti!”, se arată în mesajul senatoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...